EVENTUS BOJLIK

Egy újfajta bojlicsalád, amelyben megtalálhatja minden horgász a számára leginkább megfelelő választást!

Aromák: AKCIÓ

 

eper, ananász, tutti-frutti, banán, méz, csokoládé, karamell, scopex, áfonya, kolbász, squid octopus, kagyló, rák

 

bekeverési arány: 5-8ml/kg

 

 

 

 

 

Esszenciális olajok:

 

fokhagyma

 

bekeverési arány: 1ml/kg

 

 

 

feketebors:

 

bekeverési arány: 1ml/kg

 

 

 

 

 

Száraz alapanyagok:

 

 

 

kukoricacsíra liszt

 

kellemes illatú, ízű, por finomságú, nagyon erős kötő hatású magas aminosav és tápanyagtartalmú

 

ajánlott adagolása: 10-20%

 

 

 

 

 

búzacsíra liszt

 

magas sikértartalmú, laza szerkezetű liszt. Magas E, B2 vitamin tartalom, lazítja a bojlit, jól emészthető 

 

ajánlott adagolása: 5-10%

 

 

 

 

 

kukoricaglutén

 

Magas proteintartalmú (60%), aminosavakban gazdag, zsírokban szegény, jó kötőhatású alapanyag.

 

adagolása: 5-8%

 

 

 

 

 

halliszt

 

Spanyol halliszt.

 

Tiszta halliszt, amely 90%-ban tonhalból készül. Fehérjetartalma: 62-63%.

 

Kiváló aminosav profillal és emészthetőséggel rendelkező termék.

 

adagolása: 10-40%

 

 

 

 

 

extra édes fél mix

 

különböző gabonaliszt, húsliszt, tengeri halliszt optimális arányú keveréke

 

magas proteintartalom, magas természetes betain tartalom, magas olajtartalom, magas aminosav tartalom

 

adagolása: 10-60%

 

 

 

 

 

szentjánoskenyér liszt

 

szénhidráttartalom: 35-45%, fehérjetartalom: 5%, ásványi anyagtartalom: 5%, szírtartalom: 1%

 

Rendkívül édes, küllemre és illatra a kakaóporra hasonlító liszt. Édes-krémes jellegű bojliból kihagyhatatlan.

 

adagolása: 10-20%

 

 

 

 

 

tejpor

 

a bojli szerkezetét lazítja, édes, krémes ízt ad a bojlinak. Gazdag aminosavakban, vitaminokban. 10%felett adagolva lebeg a bojli.

 

adagolása: max. 10%

 

 

 

 

 

casein

 

a bojli gyártása során használatos első számú tejfehérje, a bojli tápértékét nagyban növeli. Hatására javul a bojli állaga, zártabb bojli készíthető használatával. A bojlit nehezíti

 

pH értéke: 6.9

 

protein tartalom: 95% feletti

 

ajánlott adagolás: 10-30%

 

 

 

 

 

melasz

 

Sötét színű, sűrű folyadék, nincs hígítva. A cukorgyártás során keletkező melléktermék. Rendkívül édes ízű, kellemes illatú, nagy energiatartalmú termék. Extra magas természetes betain tartalom!

 

PVA barát!

 

Bojli nedves összetevőihez keverhető, dip készíthető belőle!

 

 

 

 

 

mikro magmix

 

vörös köles, sárga köles, kender, fénymag, négermag, lenmag 

 

Nyers, szárított magvak. Eredeti állapotukban, pörkölve vagy darálva bojlimixhez adható, etetésként alkalmazható.

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 10
Tegnapi: 9
Heti: 33
Havi: 197
Össz.: 171 065

Látogatottság növelés
Oldal: bojli alapanyagok
EVENTUS BOJLIK - © 2008 - 2024 - eventus.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »