Aromák: AKCIÓ
eper, ananász, tutti-frutti, banán, méz, csokoládé, karamell, scopex, áfonya, kolbász, squid octopus, kagyló, rák
bekeverési arány: 5-8ml/kg
Esszenciális olajok:
fokhagyma
bekeverési arány: 1ml/kg
feketebors:
bekeverési arány: 1ml/kg
Száraz alapanyagok:
kukoricacsíra liszt
kellemes illatú, ízű, por finomságú, nagyon erős kötő hatású magas aminosav és tápanyagtartalmú
ajánlott adagolása: 10-20%
búzacsíra liszt
magas sikértartalmú, laza szerkezetű liszt. Magas E, B2 vitamin tartalom, lazítja a bojlit, jól emészthető
ajánlott adagolása: 5-10%
kukoricaglutén
Magas proteintartalmú (60%), aminosavakban gazdag, zsírokban szegény, jó kötőhatású alapanyag.
adagolása: 5-8%
halliszt
Spanyol halliszt.
Tiszta halliszt, amely 90%-ban tonhalból készül. Fehérjetartalma: 62-63%.
Kiváló aminosav profillal és emészthetőséggel rendelkező termék.
adagolása: 10-40%
extra édes fél mix
különböző gabonaliszt, húsliszt, tengeri halliszt optimális arányú keveréke
magas proteintartalom, magas természetes betain tartalom, magas olajtartalom, magas aminosav tartalom
adagolása: 10-60%
szentjánoskenyér liszt
szénhidráttartalom: 35-45%, fehérjetartalom: 5%, ásványi anyagtartalom: 5%, szírtartalom: 1%
Rendkívül édes, küllemre és illatra a kakaóporra hasonlító liszt. Édes-krémes jellegű bojliból kihagyhatatlan.
adagolása: 10-20%
tejpor
a bojli szerkezetét lazítja, édes, krémes ízt ad a bojlinak. Gazdag aminosavakban, vitaminokban. 10%felett adagolva lebeg a bojli.
adagolása: max. 10%
casein
a bojli gyártása során használatos első számú tejfehérje, a bojli tápértékét nagyban növeli. Hatására javul a bojli állaga, zártabb bojli készíthető használatával. A bojlit nehezíti
pH értéke: 6.9
protein tartalom: 95% feletti
ajánlott adagolás: 10-30%
melasz
Sötét színű, sűrű folyadék, nincs hígítva. A cukorgyártás során keletkező melléktermék. Rendkívül édes ízű, kellemes illatú, nagy energiatartalmú termék. Extra magas természetes betain tartalom!
PVA barát!
Bojli nedves összetevőihez keverhető, dip készíthető belőle!
mikro magmix
vörös köles, sárga köles, kender, fénymag, négermag, lenmag
Nyers, szárított magvak. Eredeti állapotukban, pörkölve vagy darálva bojlimixhez adható, etetésként alkalmazható.